Tilgængelige udgaverLuk vinduet
« Globale nyheder
Luk vinduet

Filminstruktør viser hvorfor mormoner hjælper ofre af orkanen sandy

Mens nødhjælpsindsatsen efter orkanen Sandy fortsætter, går medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige sammen for at hjælpe dem, som er påvirket af ødelæggelserne. Søndag den 11. november forkortede eller aflyste tusindevis af mormoner deres gudstjenester og rejste fra dele af det østlige USA for at yde hjælp i områderne omkring New Jersey og New York.

Et kirkemedlem i New York-området lavede en video for at dokumentere hjælpeindsatsen og opfordre andre frivillige til at hjælpe. I processen fangede han svaret på hvorfor mormoner hjælper deres naboer i trængselstider, som i kølvandet på orkanen Sandy.

Som en frivillig fra Mormonernes Hjælpende Hænder siger: »Det er [Jesu Kristi] evangelium i praksis. ... Det er, hvad Kristus lærte, og vi viser, hvad vi tror.«

Se videoen (på engelsk) herunder.

Blogkategorier

Arkiver for blog

Om

Denne blog vedligeholdes og skrives af personalet i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges informationsafdeling. Informationen her er troværdig og akkurat, men bør ikke nødvendigvis forstås som værende officielle udtalelser fra Kirken. Bloggens formål er at give journalister, bloggere og offentligheden yderligere sammenhæng og information, som har med Kirken at gøre. Se presse-mormon.dk's forside for officielle nyheder og udtalelser.

Blogkategorier