Tilgængelige udgaverLuk vinduet
« Globale nyheder
Luk vinduet

Musik af Mormonernes Tabernakelkor tilgængelig on demand

Musik af Mormonernes Tabernakelkor, inklusive den populære ugentlige radioudsendelse Musik og Det Talte Ord (den ældste vedvarende udsendelse i Amerika), er nu tilgængelig on demand og arkiveret på korets nye YouTube-kanal. Korets playlister inkluderer Musik og Det Talte Ord, generalkonference-musik, koncerter (som Golden Days og den nylige fejring af pionerdag) og musikvideoer (inklusive Hallelujah-koret fra Händels Messias).

I forbindelse med lanceringen af den nye YouTube-kanal bød Tom Brokaw, Donny og Marie Osmond, Edward Herrmand og andre berømthed koret velkommen på YouTube.
mormon tabernacle choir youtube 2
 
Kirkens andre YouTube-kanaler inkluderer:
 
Nyhedsdækning af Mormonernes Tabernakelkors nye YouTube-kanal (engelsk):

 

Blogkategorier

Arkiver for blog

Om

Denne blog vedligeholdes og skrives af personalet i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges informationsafdeling. Informationen her er troværdig og akkurat, men bør ikke nødvendigvis forstås som værende officielle udtalelser fra Kirken. Bloggens formål er at give journalister, bloggere og offentligheden yderligere sammenhæng og information, som har med Kirken at gøre. Se presse-mormon.dk's forside for officielle nyheder og udtalelser.

Blogkategorier