Nyheder

Julen er ånden at give

Lyt og nyd

Kirken lancerer juleinitiativet #OplysVerden

Et globalt initiativ for at fejre Jesu Kristi fødsel og opfordre mennesker til at tjene andre i julesæsonen lanceres af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Juleinitiativet #OplysVerden vil nå ud til mennesker verden over fra fredag den 25. november til og med 1. januar.

Ældste Nelson bliver hædret af det katolske trossamfund

Det katolske trossamfund i Utah (CCS) anerkendte præsident Russell M. Nelson fra De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige ved dets årlige Humanitarian Awards Dinner (humanitære prisuddeling) på Little America Hotel i Salt Lake City fredag den 4. november 2016. 

Besøg af UNHCR og UNICEF

Den 21. oktober 2016 mødtes biskop Gérald Caussé, præsiderende biskop for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, og hans hustru Valérie med embedsmænd fra FN’s flygtningehøjkommissariat (UNHCR) og fra FN’s Børnefond (UNICEF) i Genève i Schweiz. De blev ledsaget af ældste Robert Orton og hans hustru Joy Orton, der tjener som Kirkens repræsentanter ved FN i Genève, og Gilles François, Kirkens leder for velfærd for Det Europæiske Område.

Offentligheden inviteret til rundvisning i templet i Paris

Film om flygtninge

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har produceret en ny video, "Refuge from the Storm" for at tilskynde folk til at involvere sig i at hjælpe flygtninge i deres lokalsamfund.

Præsident Nelson besøger Europa

Brev fra Det Første Præsidentskab 2016,

Millioner af trofaste mormoner får rådet om at gå med Jesus ved verdensomspændende konference