Tilgængelige udgaverLuk vinduet
« Globale nyheder
Luk vinduet

Nyheder
Artikler pr. side |102550100

Uddelingskort til »National kommunikationshjemmeside« lanceret i Europa: Mere belejlig og lettere at bruge

Nyhed — 1 Marts 2015

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige i Det Europæiske Område har lanceret et nyt uddelingskort for at fremme brugen af »nationale kommunikationshjemmesider« i Europa.

Flerkoneri og familier i det tidlige Utah

Kommentar — 1 Marts 2015

En gennemgang af flerkoneriets historie i det tidlige Utah. Flerkoneriet i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige endte i 1890, da Kirkens præsident Wilford Woodruff offentliggjorde en udtalelse om dette.

Udtalelse om religionsfrihed og ligebehandling

Officiel udtalelse — 27 Januar 2015

Bekendtgørelse om religionsfrihed og ligebehandling ved ældste D. Todd Christofferson, søster Neil Marriott, ældste Dallin H. Oaks og ældste Jeffrey R. Holland.

Sammenfatning af nøglepunkter fra bekendtgørelsen om religionsfrihed

Sidste nyt — 27 Januar 2015

Denne appel om en afbalanceret tilgang mellem religiøses og homoseksuelles rettigheder repræsenterer et ønske om at bringe mennesker sammen, at opfordre til en gensidig, respektfuld dialog i det, der er blevet en stærkt polariseret debat.

Interview med østrigske mormoner: Jesus som anker

Blognotat — 20 Januar 2015

Hvad sker der, når man beder troende om at tale foran kameraet uden drejebog eller manuskript? Østrigske mormoner talte om deres tro til et videobidrag på kirkens østrigske pressesite.

Nye mormon-missioner og missionspræsidenter bekendtgjort for 2015

Blognotat — 16 Januar 2015

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har bekendtgjort oprettelsen af 11 nye missioner og de nye missionspræsidenter for 2015.

Det Første Præsidentskabs julebudskab 2014

Blognotat — 7 December 2014

Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige offentliggjorde det følgende julebudskab for 2014

Essay: Race og præstedømmet

Indblik — 7 December 2014

I teologi og praksis tager Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige ivrigt imod den universelle menneskefamilie. På trods af denne moderne virkelighed ordinerede Kirken i løbet af megen af dens historie – fra midten af 1800-tallet indtil 1978 – ikke sorte mænd af afrikansk herkomst til dens præstedømme og tillod heller ikke sorte mænd eller kvinder at deltage i begavelser eller beseglinger i templet.

Essay: Beretninger af det Første Syn

Kommentar — 30 November 2014

De forskellige beretninger af det Første Syn fortæller en konsistent historie, selv om de naturligvis adskiller sig i fokus og detaljer. Nogle har fejlagtigt argumenteret for, at enhver variation i genfortællingen af historien er bevis på opdigtning. Tvært imod gør den rige historiske optegnelse os i stand til at lære mere om denne bemærkelsesværdige begivenhed, end vi kunne, hvis den var mindre veldokumenteret.

Vatikan-møde: Mormonleder efterspørger »renæssance« for lykkelige ægteskaber

Nyhed — 29 November 2014

I sin tale til religiøse ledere samlet til et topmøde om ægteskab i Vatikanet sagde præsident Henry B. Eyring, førsterådgiver i Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige: »En mand og en kvinde, forenet i ægteskabet, har en himmelsk kraft til at skabe lykke for sig selv, deres familie og folk omkring dem.«

Allerseneste nyheder