Tilgængelige udgaverLuk vinduet
« Globale nyheder
Luk vinduet

Nyheder
Artikler pr. side |102550100

Det Første Præsidentskabs julebudskab 2014

Blognotat — 7 December 2014

Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige offentliggjorde det følgende julebudskab for 2014

Essay: Race og præstedømmet

Indblik — 7 December 2014

I teologi og praksis tager Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige ivrigt imod den universelle menneskefamilie. På trods af denne moderne virkelighed ordinerede Kirken i løbet af megen af dens historie – fra midten af 1800-tallet indtil 1978 – ikke sorte mænd af afrikansk herkomst til dens præstedømme og tillod heller ikke sorte mænd eller kvinder at deltage i begavelser eller beseglinger i templet.

Essay: Beretninger af det Første Syn

Kommentar — 30 November 2014

De forskellige beretninger af det Første Syn fortæller en konsistent historie, selv om de naturligvis adskiller sig i fokus og detaljer. Nogle har fejlagtigt argumenteret for, at enhver variation i genfortællingen af historien er bevis på opdigtning. Tvært imod gør den rige historiske optegnelse os i stand til at lære mere om denne bemærkelsesværdige begivenhed, end vi kunne, hvis den var mindre veldokumenteret.

Vatikan-møde: Mormonleder efterspørger »renæssance« for lykkelige ægteskaber

Nyhed — 29 November 2014

I sin tale til religiøse ledere samlet til et topmøde om ægteskab i Vatikanet sagde præsident Henry B. Eyring, førsterådgiver i Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige: »En mand og en kvinde, forenet i ægteskabet, har en himmelsk kraft til at skabe lykke for sig selv, deres familie og folk omkring dem.«

Essay: Er mormoner kristne?

Kommentar — 24 November 2014

Medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige erklærer utvetydigt, at de er kristne. De tilbeder Gud, den evige Fader, i Jesu Kristi navn. Imidlertid har nogle i de sidste årtier påstået, at Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige ikke er en kristen kirke. De hyppigst brugte årsager gennemgås i dette essay.

Kirken giver kontekst til de engelske "Gospel Topics"-sider

Nyhed — 18 November 2014

I mange år har Kirken haft en referencesektion på dens engelsksprogede hovedwebsite med forskellige evangeliske emner (Gospel Topics) i alfabetisk orden. Kirken har udgivet den følgende information som svar på forespørgsler om dem fra de engelsksprogede medier.

Rapporter viser alkohols ødelæggende indflydelse på verdensplan

Blognotat — 15 Oktober 2014

En leder i den amerikanske avis Deseret News om vigtigheden af at bremse alkoholmisbrug citerer nyere rapporter fra det amerikanske Center for Sygdomskontrol (CDC) og Verdenssundhedsorganisationen (WHO), der viser den ødelæggende indflydelse fra overdrevent alkoholforbrug i USA og på verdensplan.

»Meet the Mormons« tiltrækker publikummer i hele USA

Nyhed — 15 Oktober 2014

Reaktionen på biografudgivelsen af »Meet the Mormons« (Mød mormonerne, red.) har i høj grad overgået forventningerne, sagde en talsmand for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 11. oktober.

Generalkonference forener medlemmer og ledere over hele verden

Nyhed — 4 Oktober 2014

Oktoberkhttp://www.presse-mormon.dk/artikel/patrick-kearononferencen i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, der afholdes den 4.-5. oktober 2014, forener flere end 15 millioner medlemmer af Kirken fra hele verden, når de samles for at lytte til deres ledere.

Afløsninger bekendtgjort under Oktoberkonferencen 2014

Nyhed — 4 Oktober 2014

Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige bekendtgjorte de følgende ændringer i lederskabet under mødet lørdag eftermiddag under Kirkens 184. halvårlige generalkonference den 4. oktober 2014.

Allerseneste nyheder