Nyheder

Kvinder i Kirken hædret

Nyhed — 15 SEPTEMBER 2015

Kvinder i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige blev fremhævet på Kirkens hjemmesider og kanaler på de sociale medier i marts som en del af National Women’s History Month i USA.  

Enhed i forskelligheden

Nyhed — 15 SEPTEMBER 2015

Første del i en serie på tre dele om den verdensomspændende kirkeKan en kirke være forenet og forskellig på samme tid? I en global verden som vores, hvor folk lettere end nogensinde før udveksler ideer og kulturer, vil et bedre spørgsmål være: »Hvordan kan en kirke overleve uden enhed og forskellighed?« De to begreber modsiger langt fra hinanden, i stedet komplementerer de hinanden, som hver side af en mønt.

Samfundsborger og samvittigheden

Nyhed — 15 SEPTEMBER 2015

For at være en god mormon må man også være en god samfundsborger 

Nyt præsidentskab i Det Europæiske Område

Pressemeddelelse — 2 AUGUST 2015

Fra den 1. august begynder et nyt præsidentskab deres virke i Det Europæiske Område i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Patrick Kearon er den nye områdepræsident, Paul V. Johnson er førsterådgiver, og Timothy J. Dyches er andenrådgiver. Området er et af 15 geografiske regioner uden for USA og Canada.

Ældste Jeffrey R. Holland besøger Edinburgh i Kirkens jubilæumsår i Skotland

Nyhed — 21 JUNI 2015

Ældste Jeffrey R. Holland fra De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige (mormonerne) besøgte Edinburgh (lørdag den 6. juni og søndag den 7. juni) og mødtes med lokale kirkemedlemmer og missionærer, hvilket faldt sammen med Kirkens 175-års jubilæum for de første dåb i Skotland. 

Mød os på Folkemødet 2015 11. - 14. Juni
 

Nyhed — 1 JUNI 2015

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige (Mormonerne) deltager i Folkemødet 2015 på Bornholm fra den 11. - 14. juni.Du kan finde os i Danchells anlæg, stand A32.

Ældste L. Tom Perry 

Pressemeddelelse — 31 MAJ 2015

Ældste L. Tom Perry fra De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige døde lørdag den 30. maj 2015 i Salt Lake City kl. ca. 15 lokal tid. Han blev 92 år (født den 5. august 1922).

Ældste L. Tom Perry døde i en alder af 92 år
 

Pressemeddelelse — 31 MAJ 2015

Ældste L. Tom Perry døde i en alder af 92 årÆldste L. Tom Perry fra  De Tolv Apostles Kvorum af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige døde lørdag omkring kl. 15:00 lokaltid i sit hjem. Han blev 92 år gammel.

Flot reception på Københavns Rådhus for missionærægtepar

Nyhed — 22 MAJ 2015

Gennem 18 måneder har missionærægteparret Ældste Clyde og Søster Rebecca Bailey hver dag siddet i Københavns Stadsarkivs afdeling på Artillerivej på Amager og omhyggeligt fotograferet/scannet forskelligt arkivmateriale, som nu skal digitaliseres og lægges ud på Internettet til gratis afbenyttelse og stor hjælp for bl.a. slægtsforskere.  

Tro, familie og religionsfrihed var emnet for apostels tale

Nyhed — 15 MAJ 2015

Ældste Jeffrey R. Holland fra De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige talte om tro, familie og religionsfrihed i en tale på Chapman University torsdag den 26. februar 2015