Tilgængelige udgaverLuk vinduet
« Globale nyheder
Luk vinduet

Nyheder
Artikler pr. side |102550100

Rapporter viser alkohols ødelæggende indflydelse på verdensplan

Blognotat — 15 Oktober 2014

En leder i den amerikanske avis Deseret News om vigtigheden af at bremse alkoholmisbrug citerer nyere rapporter fra det amerikanske Center for Sygdomskontrol (CDC) og Verdenssundhedsorganisationen (WHO), der viser den ødelæggende indflydelse fra overdrevent alkoholforbrug i USA og på verdensplan.

»Meet the Mormons« tiltrækker publikummer i hele USA

Nyhed — 15 Oktober 2014

Reaktionen på biografudgivelsen af »Meet the Mormons« (Mød mormonerne, red.) har i høj grad overgået forventningerne, sagde en talsmand for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 11. oktober.

Generalkonference forener medlemmer og ledere over hele verden

Nyhed — 4 Oktober 2014

Oktoberkhttp://www.presse-mormon.dk/artikel/patrick-kearononferencen i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, der afholdes den 4.-5. oktober 2014, forener flere end 15 millioner medlemmer af Kirken fra hele verden, når de samles for at lytte til deres ledere.

Afløsninger bekendtgjort under Oktoberkonferencen 2014

Nyhed — 4 Oktober 2014

Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige bekendtgjorte de følgende ændringer i lederskabet under mødet lørdag eftermiddag under Kirkens 184. halvårlige generalkonference den 4. oktober 2014.

Hvorfor religion betyder noget: Sammenfletningen af familien og troen

Kommentar — 2 August 2014

Nutidens pres er stærkt, men det er rykkene fra fortiden og fremtiden også. Familie og tro – vore to store broer mellem her og nu – rækker længere end 100 år i begge retninger og udvider formålet og meningen med vores liv

Den første mormonmenighed i Makedonien

Nyhed — 2 August 2014

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har nu en officiel menighed i republikken Makedonien. Skopje Gren blev oprettet under ledelse af Kirkens Sydadriatiske Mission, som dækker områder i Albanien, Makedonien og Kosovo.

Dato for første spadestik til templet i Meridian, Idaho, bekendtgjort

Nyhed — 18 Juli 2014

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige bekendtgjorde fredag d. 18. juli 2014, at det første spadestik til templet i Meridian, Idaho, vil finde sted den 23. august.

Folkemødet på Bornholm 2014

Video — 16 Juni 2014

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige deltog i Folkemødet på Bornholm 2014.

Oversvømmelser i Bosnien og Serbien

Nyhed — 16 Maj 2014

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige reagerer på naturkatastrofer som følge af hård regn og oversvømmelser i de sidste to dage i flere områder i Bosnien og Serbien.

Mormonernes Tabernakelkor spiller Händels Messias live online

Nyhed — 10 April 2014

Det verdenskendte Mormonernes Tabernakelkor vil spille Händels Messies live online over korets website lørdag den 19. april kl. 3:30 om morgenen dansk tid.

Allerseneste nyheder