Tilgængelige udgaverLuk vinduet
« Globale nyheder
Luk vinduet

Nyheder
Artikler pr. side |102550100

Mormonernes Tabernakelkor spiller Händels Messias live online

Nyhed — 10 April 2014

Det verdenskendte Mormonernes Tabernakelkor vil spille Händels Messies live online over korets website lørdag den 19. april kl. 3:30 om morgenen dansk tid.

Statistisk rapport for 2013 udgivet under generalkonferencen i 2014

Nyhed — 6 April 2014

Det Første Præsidentskab har udgivet den følgende statistiske rapport for Kirken per 31. december 2013.

Ændringer i lederskabet, nye generalautoriteter og nyt præsidentskab for Søndagsskolen bekendtgjort

Nyhed — 6 April 2014

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges Første Præsidentskab bekendtgjorde et nyt medlem i De Halvfjerds' Præsidium, fire nye generalautoriteter, et nyt hovedpræsidentskab for Søndagsskolen og 42 områdehalvfjerdsere til mødet lørdag eftermiddag under Kirkens 184. årlige generalkonference, som afholdes denne weekend.

EU-kontor åbnet – Mormonapostel hædret i Bruxelles

Nyhed — 5 April 2014

Kirkens EU-kontor i Bruxelles vil søge efter muligheder for at tjene det europæiske samfund gennem dets politiske og institutionelle organer og ved at samarbejde med internationale NGO'er, religiøse ledere og civile organer.

Dækning og ressourcer for nyhedsmedier fra den 184. årlige generalkonference

Historie under udvikling — 3 April 2014

Nyhedsartikler, blogindlæg, fotos og andet fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges 184. årlige generalkonference.

Transmission af mormonernes generalkonference til millioner påvirker enkeltpersoner

Nyhed — 22 Marts 2014

Generalkonferencen for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige sendes direkte til millioner af seere over hele verden den 5. og 6. april. Trods sin store rækkevidde forbereder generalkonferencen venner og trofaste på at imødekomme daglige udfordringer på et personligt plan.

Hvorfor religion betyder noget: Den indre længsel

Kommentar — 22 Marts 2014

Menneskelivet handler om mening. Vores natur fører os til åndelige spørgsmål og formål. Religion tilvejebringer et rum, hvor man kan søge, finde og videregive svar og mening. Den forbindelse mellem religion og formål fortsætter i vore dage.

Sammenkædning af generationer: Værktøjer og ressourcer

Nyhed — 11 Marts 2014

Medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og andre i lokalsamfund rundt omkring i verden finder deres forfædre med hjælp fra evigt voksende mængde af ressourcer fra det kirkesponsorerede FamilySearch, den største ikkekommercielle genealogiske organisation i verden.

Generationer bliver sammenkædet gennem personlige historier og livshistorier

Nyhed — 11 Marts 2014

Medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige er blandt dem, der har et ønske om at sammenkæde generationer på en personlig måde ved at forske i deres slægtshistorie.

Kvindelige mormonledere bekendtgør internationale bestyrelsesmedlemmer

Nyhed — 9 Februar 2014

Hovedpræsidenterne for organisationerne Hjælpeforeningen, Unge Piger og Primary i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige bekendtgør ændringer tænkt som gavn for og forening af kvindeorganisationerne på verdensplan.

Allerseneste nyheder