Tilgængelige udgaverLuk vinduet
« Globale nyheder
Luk vinduet

Nyheder
Artikler pr. side |102550100

Statistisk rapport for 2014 offentliggjort

Nyhed — 5 April 2015

Det Første Præsidentskab har offentliggjort den følgende statistiske rapport over Kirken per 31. december 2014.

Tilbageblik på generalkonferencer i de gode gamle dage

Nyhed — 4 April 2015

Der er sket enorme teknologiske fremskridt de sidste hundrede år, og Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges medlemmer og venner over hele verden har nydt godt af, at generalkonferencer er blevet lettere tilgængelige. I Europa har der ikke altid været så let adgang til transmissionerne.

Præsident Obama erkender mormonernes bestræbelser omkring de religiøse frihedslove.

Nyhed — 4 April 2015

Medlemmer af Det Første Præsidentskab og De Tolvs Kvorum møder USA’s præsident.

Kirken lancerer påskepræsentationen »Fordi han lever«

Officiel udtalelse — 4 April 2015

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige lancerer lørdag den 28. marts 2015 en påskepræsentation, der fokuserer på Jesu Kristi lærdomme. Præsentationen »Fordi han lever« forventes at nå ud til millioner via de sociale medier, månedslange visninger på udvalgte besøgscentre, medlems- og missionærredskaber og på nettet ved betalte reklamefremstød på hundredvis af internetsider.

Dækning og ressourcer for nyhedsmedier fra Aprilkonferencen 2015 

Historie under udvikling — 4 April 2015

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges generalkonferencer finder sted hvert halve år i Konferencecentret i Salt Lake City. Denne side indeholder løbende opdateret information om møderne den 28. marts samt 4.-5. april 2015.

Årlig generalkonference når globalt publikum

Nyhed — 4 April 2015

Generalkonferencerne afholdes af kirken hvert forår og efterår. Under konferencerne giver kirkeledere åndelige budskaber om en række emner, som har med Jesu Kristi evangelium at gøre.

Kirken indvier pasta- og kornmøllefabrik i det nordlige Utah

Nyhed — 4 April 2015

Den nye Deseret pasta- og kornmøllefabrik ca. 30 km nord for Salt Lake City i Utah blev indviet torsdag den 26. februar 2015. Det er et fødevareproduktionsanlæg, der skal sørge for grundlæggende fødevarer til de trængende. »En anden vigtig fordel er kirkemedlemmers og andres mulighed for at yde tjeneste,« sagde biskop Gérald Caussé, førsterådgiver i Det Præsiderende Biskopråd i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige.

Mormon Tabernakel Koret indført i America Classical Music Hall of Fame

Nyhed — 3 April 2015

Mormon Tabernakel Koret er blevet indført i American Classical Music Hall of Fame . Bekendtgørelsen blev fremsat torsdag den 26. februar 2015 forud for korets koncert i forbindelse American Choral Directors Association’s nationale konference i Salt Lake City (Foreningen af amerikanske korledere).

Uddelingskort til »National kommunikationshjemmeside« lanceret i Europa: Mere belejlig og lettere at bruge

Nyhed — 1 Marts 2015

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige i Det Europæiske Område har lanceret et nyt uddelingskort for at fremme brugen af »nationale kommunikationshjemmesider« i Europa.

Flerkoneri og familier i det tidlige Utah

Kommentar — 1 Marts 2015

En gennemgang af flerkoneriets historie i det tidlige Utah. Flerkoneriet i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige endte i 1890, da Kirkens præsident Wilford Woodruff offentliggjorde en udtalelse om dette.

Allerseneste nyheder