Nyheder

Offentligheden inviteret til rundvisning i templet i Lissabon

Tabernakelkoret på Tempelpladsen bekendtgør 2020 Heritage Tour

Det verdenskendte Tabernakelkor og Orkestret på Tempelpladsen rejser uden for USA på deres kommende turné. De vil optræde i seks byer i de fire nordiske lande og i Storbritannien i løbet af 22 dage fra torsdag den 25. juni til torsdag den 16. juli 2020. Turneen vil bestå af koncerter i følgende koncertsale og byer:

...

Sidste dages hellige skrifter kan være grønnere, end I tror

Den 5. juni afholdes Verdens miljødag. Nonprofitorganisationer, aktivister og politiske ledere taler om forurening, tab af biodiversitet og klimaforandringer. Selvom der næsten aldrig direkte bliver talt om miljøproblemer fra talerstolen ved møder i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, er Kirkens samling af hellig skrift...

»Verdensdag mod tobak« og visdomsordet

Tobak dræber flere end 7 millioner mennesker hvert år. Ud af disse er flere end 6 millioner direkte forårsaget af rygning, mens næsten 1 million er fra eksponering af passiv rygning. Tobak dræber i sidste ende op mod halvdelen af de 1,1 milliarder rygere i verden.

Fireside med Joseph F. Brickey

Joseph Franklin Brickey har bl.a. malet vægmalerierne i Templet i København og Templet i Rom. Han vil fortælle om symbolikken i sine billeder og om personlige oplevelser under tilblivelsen m.m.

Områdespræsidentskabet 2019: Brev med opfordring til politisk deltagelse ved afstemning i EU

Følgende brev blev udstedt af Europas Områdepræsidentskabet for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 2. maj 2019 for at blive læst for Kirkens menigheder i hele EU

Familieaften gør hver mandag til en international familiedag

Den 15. maj markerer International familiedag, der først blev fastsat af FN’s generalforsamling i 1993. Den årlige fejring fremhæver vigtigheden af familien for alle nationers velbefindende.

Europæiske unge fejrer deres mødre

Mange mødre fejres for deres venlighed, omsorg og kærlighed. Nogle unge medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige fejrer deres mors tro i følgende video:

Det første spadestik til templet i Praia i Kap Verde blev taget

Medlemmer og ledere af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige mødtes med repræsentanter for samfundet og embedsmænd i Kap Verde for at deltage i første spadestik for grunden til opførelsen af Kirkens første tempel i landet. Begivenheden fandt sted den 4. maj 2019 i byen Praia, landets hovedstad, og blev sidenhen transmitteret...

Kirken er vært for en tværreligiøs musikalsk hyldest i Tabernaklet

Kor, dansere og trommeslagere, der repræsenterer mange globale trosretninger, optrådte i Tabernaklet på Tempelpladsen i Salt Lake City, søndag den 17. marts 2019. »En aften med hellig musik« blev organiseret af Salt Lake Interfaith Roundtable og Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige var værter.