Nyheder

Nye ressourcer er tilgængelige for at give håb til dem, der overvejer at begå selvmord

FRANKFURT – Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har for nylig udgivet en række videoer med budskab om håb sammen med mange andre ressourcer, der omhandler emnet selvmord og mentalt helbred.

Selvmord

Verdensdag for selvmordsforebyggelse, der afholdes den 10. september hvert år siden 2003, skaber opmærksom på årsager til og forebyggelse af selvmordsadfærd. Selvmord og selvmordsforsøg er et kæmpe problem i hele verden. Mindst 800.000 begår hvert år selvmord, og mindst 20 gange så mange har forsøgt at begå selvmord.

Portugals præsident Marcelo Rebelo de Sousa besøger templet i Lissabon

My grandfather went to Brazil when he was very young. Then he went to Angola. He became a very well-known trader there. These kinds of stories are so important. And I know that your Church is very much pro family, as I am. (The family) is the foundation of society.”

Offentligheden inviteret til rundvisning i templet i Lissabon

Bemærkninger fra NAACP-konferencen

Nyt europæiske områdepræsidentskab begynder deres virke

Med virkning fra 1. august 2019 begynder ældste Gary B. Sabin sit virke som den nye præsident for Det Europæiske Område i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Ældste Massimo De Feo vil tjene som førsterådgiver og ældste Erich W. Kopischke som andenrådgiver. Det nye områdepræsidentskab blev bekendtgjort i april.

Tabernakelkoret på Tempelpladsen bekendtgør 2020 Heritage Tour

Det verdenskendte Tabernakelkor og Orkestret på Tempelpladsen rejser uden for USA på deres kommende turné. De vil optræde i seks byer i de fire nordiske lande og i Storbritannien i løbet af 22 dage fra torsdag den 25. juni til torsdag den 16. juli 2020. Turneen vil bestå af koncerter i følgende koncertsale og byer:

...

Sidste dages hellige skrifter kan være grønnere, end I tror

Den 5. juni afholdes Verdens miljødag. Nonprofitorganisationer, aktivister og politiske ledere taler om forurening, tab af biodiversitet og klimaforandringer. Selvom der næsten aldrig direkte bliver talt om miljøproblemer fra talerstolen ved møder i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, er Kirkens samling af hellig skrift...

»Verdensdag mod tobak« og visdomsordet

Tobak dræber flere end 7 millioner mennesker hvert år. Ud af disse er flere end 6 millioner direkte forårsaget af rygning, mens næsten 1 million er fra eksponering af passiv rygning. Tobak dræber i sidste ende op mod halvdelen af de 1,1 milliarder rygere i verden.

Fireside med Joseph F. Brickey

Joseph Franklin Brickey har bl.a. malet vægmalerierne i Templet i København og Templet i Rom. Han vil fortælle om symbolikken i sine billeder og om personlige oplevelser under tilblivelsen m.m.